Benieuwd

wat anderen

over Daadkracht

vertellen?

Klanten over Daadkracht

 

Natuurlijk kan ik zelf  vertellen over de voordelen van Daadkracht, maar het is veel leuker én oprechter om mijn klanten dat te laten doen. Van grote bedrijven tot zzp’er, ze hebben allen hun eigen ervaringen met Daadkracht. Lees er hier meer over.

Faber Personeelsdiensten

Ad-Interim debiteurenbeheer

Gabriëlle heeft de debiteurenafdeling van Faber Personeelsdiensten B.V. ondersteund van april 2015 tot en met oktober 2015. De DSO is sterk teruggedrongen door het zeer professioneel benaderen van onze klanten, maar ook onze interne collega’s. Administratief is er ook qua interne vastlegging een efficiencyslag gemaakt.

Gabriëlle is energiek en communicatief zeer vaardig. Daarnaast is zij een prettige persoonlijkheid in de omgang.

Als wij weer hulp nodig hebben dan weten we Gabriëlle zeker te vinden.

De laatste 2 maanden van 2015 heeft Gabriëlle nog op kleine schaal extra ondersteuning gegeven en is zij ook parttime werkzaam bij onze zusteronderneming Tracé B.V.

En sinds maart 2017 ondersteunt Gabriëlle ons, na de samenvoeging van KP&T en Tracé, weer bij het debiteurenbeheer van Voort.

George Janssens, controller Faber Personeelsdiensten 

www.faberpersoneel.nl

www.voort.com

 

 

Reactie van Gabriëlle over het werken bij Faber:

Met heel veel plezier heb ik gedurende ruim een half jaar 3 dagen in de week voor Faber gewerkt. Een mooi bedrijf met enthousiaste mensen. Dat de klik wederzijds is blijkt wel uit het feit dat men mij ook weer weet te vinden om de ondersteunen tijdens vakantieperiodes en bij het zusterbedrijf Voort uit Utrecht waar ik sinds maart 2017 werk om te helpen achterstanden weg te werken.

Tricas Industrial Design and engineering

Maatwerk debiteurenbeheer

Zoals bij veel groeiende bedrijven kreeg bij ons het debiteurenbeheer niet de aandacht die het nodig had. Via onze accountant werden wij medio 2014 gewezen op Gabriëlle van Luik van Daadkracht. Een afspraak was snel gemaakt en tijdens een prettig gesprek heb ik toen onze wensen uiteengezet.

Gabriëlle pakte het goed op en onze klanten zijn na haar inmenging structureel beter gaan betalen. Eind 2016 zaten we nog eens om tafel om bij te praten en heb ik Gabriëlle gevraagd of zij ons ook administratief kan ondersteunen. Het ontbreekt mij nog wel eens aan tijd om de inkoopfacturen in te boeken en de bankmutaties tijdig bij te werken. Sinds december 2016 helpt Gabriëlle hierbij door 1x per 2 weken bij ons op kantoor te komen en alle facturen in te boeken en de bankmutaties te verwerken. Vervolgens belt ze de debiteuren na die niet tijdig hebben betaald. Voor ons een prima samenwerking!

Martijn Slettenhaar, fouder at Tricas Industrial Desing and Engineering.

www.tricas.nl

 

 

Reactie Gabriëlle over het werken voor Tricas:

Het nabellen van de debiteuren van Tricas doe ik altijd vanuit mijn eigen kantoor. Het voordeel daarvan is dat als een debiteur niet aanwezig is op het moment dat ik bel, ik het een dag later nog eens kan proberen. Ik ben flexibel op die manier.  Nu ik echter ook 1x per 2 weken bij Tricas op kantoor zit krijg ik meer contact met de mensen die bij Tricas werken. Soort van collega’s voor een paar uur per maand.

Van Vondel txt

Van probleem naar oplossing

Ik heb Gabriëlle gebeld op aanraden van Annemieke Tissink van Puurst, omdat ik een factuur steeds te laat betaald kreeg en ik niet wilde, dat dat een gewoonte werd. Vreemde ogen dwingen, zegt men, en soms klopt dat.

In dit geval helaas niet: de klant trok onverwacht zijn opdracht in en weigerde verder te betalen! Vervolgens heeft Gabriëlle in een netelige situatie de kalmte behouden. Mede daardoor zal mijn klant uiteindelijk toch betaald hebben: koelbloedigheid, helderheid en samen met mij op onze strepen blijven staan. Gabriëlle heeft gezorgd dat ik mij gewoon kon focussen op mijn andere opdrachten.

Esther van Vondel, Van Vondel txt

www.vanvondeltxt.nl

 

 

Reactie Gabriëlle over de opdracht van Vondel txt:

Ook incidentele opdrachten komen regelmatig voor. Klanten hebben over het algemeen goed betalende debiteuren en soms is er dan één die hapert. In dit geval kwam daar ook nog een verhaal achter vandaan. Wat een eenvoudige opdracht leek te zijn bleek een zeer complexe te worden. De debiteur weigerde te betalen en emoties liepen hoog op. In zo’n situatie is het heel prettig voor de opdrachtgever om iemand te hebben die kalm blijft en uit die emotie blijft. Door ook oprecht te luisteren naar de debiteur en het gesprek gaande te houden is uiteindelijk gelukkig de volledige vordering betaald.

Van Hanze bedrijfsadvies en business control

Maandabonnement debiteurenbeheer

In ons bedrijf hadden wij erg veel last van laatbetalers. Voor ons was het belangrijk onze klanten “op te voeden”  in het in acht nemen van onze betalingstermijnen. Wij merkten dat in onze herinneringsacties niet voldoende regelmaat zat. Bovendien kwamen wij vaak inhoudelijk in gesprek met de klant. Dat moest anders. Vandaar dat wij gestart zijn met Daadkracht voor het debiteurenbeheer. De samenwerking met Gabriëlle loopt heel soepel. Ze is echt het verlengstuk geworden van ons bedrijf. Met haar vriendelijke en toch besliste manier van doen helpt ze klanten herinneren aan de openstaande facturen, zo dat alle partijen daar een positief gevoel aan overhouden. Voor ons werkt het maandabonnement heel erg goed, klanten gaan standaard beter betalen omdat ze weten dat er nagebeld wordt. Direct na haar ronde krijgen wij terugkoppeling van reacties en legt zij beslissingen voor bijvoorbeeld voor evt. betalingsregelingen, die zij dan weer bevestigt aan de klant. Gabrielle zorgt voor regelmaat, bij de klant én bij ons. Het zorgt er ook voor dat als je in de prettige fase met elkaar zorgt voor betaling, wij bijna geen incasso’s meer hoeven weg te zetten. Dat spaart tijd, geld en ergernis.

Daarnaast merken wij een nabelactie van Gabriëlle altijd meteen op onze bankrekening: binnen een dag betaalt 90% van de klanten die zij gebeld heeft. Ideaal.”

Miranda Straver

www.vanhanze.nl

 

Reactie Gabriëlle over het werken voor Van Hanze:

Het is erg leuk om voor Van Hanze te werken, de gesprekken met de debiteuren verlopen goed en het is maar zelden dat een klant een tweede keer gebeld moet worden over de openstaande factuur.

Roks bureaudiensten

Maandabonnement debiteurenbeheer

Ongeveer 35% mijn klanten betaalde niet of veel te laat. Soms wel 90 dagen later dan afgesproken.
Een belangrijke reden was: je durft je klant niet te bellen. Want wat als?!

Mijn cashflow liep daardoor volledig uit de pas. En nog belangrijker… zelf kon ik niet meer op tijd aan mijn verplichtingen voldoen.

Daadkracht, Gabriëlle kwam direct to the point. Ze schatte goed in welk pakket bij mij paste. En ging aan de slag.

Voortvarend en efficiënt werden de rekening ineens voldaan.
Nu een half jaar verder zijn de facturen voor 98% voldaan. Kleine open eindjes, afschrijven of incasso in gang zetten.
Mijn cashflow is op orde. En openstaande posten kunnen weer worden voldaan.

Het geeft mij rust in het hoofd. Kan weer de ondernemer zijn die ik wil zijn. Met open en transparante blik naar klanten en leveranciers.

Thea Roks van ROKS bureaudiensten

www.roks-oa.nl

 

 

Reactie Gabriëlle over het abonnement van Roks:

Tijdens het gesprek met Thea bleek al snel dat het abonnement “s” het beste zou passen. En ook heb ik met Thea de afspraak gemaakt dat als alles op orde zou zijn en zou blijken dat een maandabonnement teveel was geworden ze altijd het abonnement naar een half jaar of jaarabonnement kan aanpassen. Andersom kan natuurlijk ook, een bedrijf kan groeien en daarmee ook het aantal slecht betalende klanten. Dan kun je van een s naar een m abonnement. Flexibel zowel omlaag als omhoog, dat is belangrijk.

Roland Faure,

Een internationale particuliere opdracht.

Gabriëlle managed to solve a never-ending “Mission-impossible-like” dead-lock situation I have been struggling with for years without any succes.
She has been very efficient and dealt the case with exemplary professionalism.
I strongly recommend her.

Roland Faure

 

Reactie Gabriëlle over deze opdracht:

Dit was een bijzondere opdracht. Roland, woonachtig in het buitenland en niet van Nederlandse afkomst, had privé een jaren oude vordering op een Nederlandse debiteur. De debiteur was niet welwillend om te betalen en het was een uitdaging om het tot een goed einde te brengen zonder het juridische traject in te gaan. En met succes gelukkig.

Bezoekadres Studio P1, Pascalweg 1, Zwolle       Telefoon 06 23692001       Email info@daadkracht.org