Debiteurenabonnement S • M • L

Of je nu één niet-betaalde factuur hebt of enkele honderden per maand, ik bied een oplossing in de vorm van een debiteurenabonnement. Je kiest zelf de vorm die bij jou past.

Klanten die niet betalen hoeven niet altijd gedwongen te worden door een incassobureau. De kracht in zo’n abonnement is dat jij je laatbetalers overlaat aan iemand die kordaat en tactvol de klant overhaalt om te betalen. Zo kun jij met een gerust hart ondernemen én krijg jij je verdiende geld.

Je hebt al een jaarabonnement voor (omgerekend) slechts € 12,00 per maand.

Welke past bij jou?

Voor abonnementen S, M en L geldt dat jij informatie stuurt via e-mail over de klant en de betreffende factuur. Ik bel je klant voor een concrete afspraak en hoor van jou of er betaald is. Jij blijft uiteraard op de hoogte. Als er na 2 verzoeken tot betaling niet betaald is, dan overleggen we over een vervolgtraject.

Debiteurenabonnement S

De ene maand verstuur je meer facturen dan de andere en niet iedere factuur wordt te laat betaald. Of je factureert per kwartaal. In die gevallen is een jaarabonnement het meest praktisch. Klik hier om te lezen wat anderen zeggen over het voordeel van een debiteurenabonnement.

 

Je hebt een jaarabonnement voor slechts € 110,- exclusief 21% btw per jaar. Gedurende 1 jaar kun jij mij 10 klanten die niet betalen laten nabellen. Deze kan voor aanvang (tot 1 dag) van de nieuwe periode opgezegd worden. Als ik voor het einde van het jaar 10 klanten heb gebeld, dan hebben we overleg over een nieuw jaarabonnement.

Debiteurenabonnement M

Jij factureert maandelijks aan verschillende klanten en merkt dat er toch regelmatig te laat betaald wordt. Met een maandabonnement weet je precies wat je per maand kwijt bent aan debiteurenbeheer zonder dat je er zelf nog veel tijd aan moet besteden. En stel dat je begint met een abonnement voor 10 debiteuren en na een aantal maanden blijkt dat klanten beter zijn gaan betalen, dan zet je zonder probleem je abonnement om naar 5 debiteuren per maand. Andersom kan natuurlijk ook, bij voorbeeld wanneer je bedrijf groeit en daarmee het aantal klanten die niet betalen. Klik hier om te lezen wat anderen zeggen over het voordeel van een debiteurenabonnement.

 

Een maandabonnement voor 5 debiteuren is slechts € 55 per maand of voor 10 debiteuren € 85,- per maand. Beide zijn exclusief 21% btw. Het maandabonnement kan voor aanvang (tot 1 dag) van de nieuwe maand opgezegd worden. Bij een eerste overschrijding van het aantal te bellen debiteuren is er geen probleem. Daarna volgt een aanvullende factuur voor het uitgebreider en meer passend abonnement.

Debiteurenabonnement L

Jij factureert wekelijks aan verschillende klanten en merkt dat er regelmatig later betaald wordt dan afgesproken. Hoe prettig is het dan als je iemand kunt inschakelen die namens jou de klanten die niet betalen nabelt? Je weet per maand precies wat het je kost. En blijkt dat er structureel minder of juist meer klanten per maand gebeld hoeven worden? Geen probleem: ik pas het abonnement in overleg aan. Klik hier om te lezen wat anderen zeggen over het voordeel van een debiteurenabonnement.

 

Een maandabonnement voor 15 debiteuren of meer is vanaf € 105,- per maand, exclusief 21% btw. Het maandabonnement kan voor aanvang (tot 1 dag) van de nieuwe maand opgezegd worden. Bij een eerste overschrijding van het aantal te bellen debiteuren is er geen probleem. Daarna volgt een aanvullende factuur voor een passend debiteurenabonnement.

Voorwaarden bij de debiteurenabonnementen S • M • L

Aangeboden openstaande facturen mogen niet ouder zijn dan 60 dagen en zijn op moment van aanbieden onbetwist.
Heb je oudere en/of betwiste facturen, kijk dan bij abonnement op maat (XL).

Abonnement XL is maatwerk en dus geldt wat wij daarover afspreken

De voordelen abonnementen S • M • L

  • je schakelt mij in voordat je je facturen uitbesteden moet aan het incassobureau. Dat bespaart kosten en is beter voor de relatie met je klant
  • je hebt helderheid over je kosten
  • je facturen worden sneller betaald
  • meer facturen worden voldaan
  • jij wordt ontlast en kunt je blijven richten op je werk.

Debiteurenabonnement XL, maatwerk

 

Debiteurenbeheer op een wijze die jou past. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • wekelijkse inzet op basis van een uurtarief, waarbij ik bijvoorbeeld inlog in jouw systeem en met jou afspreek hoeveel dagen na de vervaldatum ik de debiteuren bel. Hierbij functioneer ik grotendeels zelfstandig, tref indien nodig betalingsregelingen en geef uiteraard terugkoppeling
  • daarnaast kan administratieve ondersteuning helpen bij het debiteurenbeheer: ik verwerk de bankmutaties en boek verkoop- en inkoopfacturen in
  • No Cure No Pay. Jij hebt een oude openstaande factuur en eigenlijk wil je hem wel afboeken, maar ergens is dat ook wel zonde. Bel mij en ik kijk wat ik het op basis van no cure no pay voor je kan doen
  • je hebt slechts heel af en toe te maken met een niet-betalende klant, dus een abonnement is voor jou niet de oplossing. Ook voor 1 opdracht per jaar kun je mij inschakelen. Dan spreken we een prijs per keer af.
De voordelen van debiteurenbeheer op maat

Deze inzet zorgt dat jijzelf nog nauwelijks omkijken hebt naar je debiteuren. Ik doe dit onder andere voor bedrijven als Velpa uit Zutphen, Tricas uit Zwolle, VSS Nederland uit Zwolle, Aarnink accountants uit Raalte, Bloemenwinkel uit Hilversum, Technische groothandel uit Zwolle.

Er is veel mogelijk. Neem contact op als je vragen hebt, ook als het om advies gaat over hoe te handelen bij openstaande facturen.

Bezoekadres Studio P1, Pascalweg 1, Zwolle       Telefoon 06 23692001       Email info@daadkracht.org